Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Παναμάς

Ακίνητα προς πώληση στον Παναμά

Ο Παναμάς είναι μια χώρα στον ισθμό που συνδέει την Κεντρική και τη Νότια Αμερική. Είναι κομμένο σε δύο από το διάσημο κανάλι του Παναμά, μια τεχνητή εταιρεία μηχανικής που δημιούργησε ένα κρίσιμο πλωτό πέρασμα μεταξύ του Ατλαντικού και του Ειρηνικού. Η πρωτεύουσα της πόλης του Παναμά περιλαμβάνει ουρανοξύστες, καζίνο και σύγχρονα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τα οποία αντιτίθενται στην αποικιακή αρχιτεκτονική της περιοχής Casco Viejo ή στο τροπικό δάσος του φυσικού μητροπολιτικού πάρκου.

Συνορεύει στα ανατολικά με την Κολομβία και στα δυτικά και βορειοδυτικά με την Κόστα Ρίκα.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά θα πρέπει να διαβάσετε τις πληροφορίες μας σχετικά με την αγορά ακινήτων του Παναμά.

Μια μεγάλη προσφορά κατοικιών και ακινήτων προς πώληση στον Παναμά έχει ωθήσει τις τιμές κάτω, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Paitilla, η Avenida Balboa και η Costa del Este.

Η κύρια αιτία της πτώσης των τιμών οφείλεται στην υπέρβαση της προσφοράς ακινήτων προς πώληση στον Παναμά.

Τα τελευταία χρόνια ο τομέας των ακινήτων αντιμετώπισε δυσκολίες, γεγονός που επηρέασε σημαντικά τη δραστηριότητα, η οποία συμβάλλει πάνω από 18% στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) και προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Τα "έγγραφα του Παναμά", οι μαύροι κατάλογοι, ο κατάλογος Clinton, η νομική ανασφάλεια, η αύξηση των τραπεζικών συμφερόντων και η υπερβολική γραφειοκρατία είναι μεταξύ των παραγόντων που οι ειδικοί πιστεύουν ότι επηρεάζουν αρνητικά τον τομέα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που καθιστούν τον πραγματικό παράδεισο για τους εκπατρισμένους, από τα ειδικά οφέλη για συνταξιούχους αλλοδαπούς που διευκολύνει η κυβέρνηση και το κλίμα, το κόστος και την ποιότητα ζωής, τις υπηρεσίες, τις υποδομές και τις συνθήκες γενικότερα.

Ωστόσο, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, οι συνθήκες διαβίωσης και, προπάντων, για λόγους ασφαλείας, διαφέρουν από τόπο σε τόπο, γι 'αυτό θα αναφέρουμε εδώ τις καλύτερες περιοχές διαβίωσης στον Παναμά και ότι μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση . όταν αποφασίζει να μετακινήσει και να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την ιδέα της ζωής στον Παναμά πιο ελκυστική είναι το χαμηλό κόστος ζωής και το εξαιρετικό κλίμα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα ευρύ φάσμα επιλογών, τα ακόλουθα είναι τα ασφαλέστερα μέρη για να ζήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά.

Boquete: βρίσκεται στην επαρχία Chiriqui στις ορεινές περιοχές του Παναμά, με πληθυσμό περίπου 20.000 κατοίκους, μιλώντας γενικά αγγλικά, βρίσκεται σε ύψος περίπου 1000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για τα καταπληκτικά τοπία, τα εντυπωσιακά βουνά, τα καταπράσινα δάση και το δροσερό κλίμα.

Εκτός από το γεγονός ότι το κόστος ζωής είναι εξαιρετικά φθηνό, το Boquete είναι μία από τις ασφαλέστερες και καθαρότερες επαρχίες του Παναμά.

Η πόλη του Παναμά: ένας κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής με αρκετά μέτριο κόστος, η πρωτεύουσα του Παναμά, είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές και οικονομικό μέρος για να ζήσεις. Έχει εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, γραφεία, καταστήματα, συγκυριαρχίες και ξενοδοχεία. Η υποδομή της είναι μία από τις πιο προηγμένες στη Λατινική Αμερική και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε καλή τιμή.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναμάς έχει γίνει σημαντικό σημείο καλλιτεχνικής διάδοσης, με μουσεία και ιδιωτικές γκαλερί με εκθέσεις τοπικών και ξένων καλλιτεχνών. Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κάθε είδους.

Εκτός από την ύπαρξη μιας αρκετά ασφαλούς πόλης, το κόστος ζωής στον Παναμά, ακόμη και λίγο υψηλότερο, παραμένει μέτριο.

Santa Fe: βρίσκεται στην επαρχία Veraguas, η Santa Fe είναι μια παραδοσιακή παναμαϊκή πόλη, ένα ψηλό μέρος που περιβάλλεται από λόφους, διάσημο για τους κήπους με ορχιδέες και εξωτικά λουλούδια. Προσφέρει ένα εξαιρετικό φρέσκο ​​κλίμα.

Χάρη στη θέση του και τις κλιματολογικές συνθήκες, ο χώρος είναι κατάλληλος για πεζοπορία, παρακολούθηση πουλιών, κατασκήνωση και ιππασία. Είναι προφανές ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για όλους, καθώς η απομακρυσμένη του θέση καθιστά δύσκολη την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες.

Las Tablas: είναι μια αποικιακή πόλη που βρίσκεται στην ακτή του Ειρηνικού και προσφέρει έναν ασφαλή και ευχάριστο τρόπο ζωής σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή. Είναι περίπου 4 ώρες από την πόλη του Παναμά, έχει καλή οδική υποδομή και επιτρέπει εύκολη διαδρομή μεταξύ πόλεων. Ο τρόπος ζωής στους πίνακες είναι μέτριος αλλά αρκετά άνετος και ασφαλής.

Coronado: είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ασφαλή μέρη για να επισκεφθείτε, να ζήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά, αφού οι περισσότερες παραλίες έχουν αγοραστεί από την κοινότητα των expat, αυτή είναι η πιο ανεπτυγμένη παραλία του Παναμά. Οι παραλίες του είναι διάσημες ως μείγμα μαύρης ηφαιστειακής άμμου με τη φωτεινή λευκή άμμο της παραλίας.
Φυσικά, αυτή η χώρα έχει μια μεγάλη ποικιλία απίστευτων θέσεων για να ζήσει και να ψάξει για ακίνητο προς πώληση στον Παναμά, από τα βουνά, από τις πόλεις έως τις θέσεις στην παραλία, θα ήταν δύσκολο να μετρήσει κανείς όλα τα εξαιρετικά μέρη που αυτό χώρα προσφέρει να ζήσει, αλλά μερικά από τα ασφαλέστερα είναι αυτά, αξίζει να σκεφτείτε ότι θα ζήσετε στον Παναμά.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 36601

Πώληση Ξενοδοχείο, Παναμάς, Veraguas, Santa Fé, Santa Fé

396,790.41EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

400 m²
Hostal La Qhia στην Σάντα Φε, Veraguas, Δημοκρατία του Παναμά Santa Fe: αυθεντικό μικρό χωριό, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της χώρας και βρίσκετ...
Cod. 36483

Πώληση Οικόπεδο, Παναμάς, Chiriqu, Las Lajas, Las Lajas de San Felix

10.58EUR
Πώληση
Οικόπεδο

2000 m²
Βοηθήστε να βρείτε, να αγοράσετε και να χτίσετε την ιδιοκτησία σας στον Παναμά. Ανάλογα με το μέγεθος του ακινήτου, μπορεί να τιμολογηθεί από US $ 12....
Cod. 36389

Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Παναμάς, Chiriqu, TOLE, TOLE

1,763,512.92EUR
Πώληση
Άλλο (Αγροτεμάχια)

850000 m²
Μεγάλο οικόπεδο 85 στρεμμάτων που βρίσκεται στην ακτή του Ειρηνικού της λίμνης στο CHIRIQUI Για την ανάπτυξη ακινήτων (δυνατότητα 500 αιώνα) ή για γε...
Cod. 34764

Πώληση Βίλα, Παναμάς, Panama, Arraijan, el palmar lote 80/b

529,053.88EUR
Πώληση
Βίλα

450 m²
Βίλα κοντά στον Ειρηνικό Ωκεανό, με όμορφο κήπο 200 τετραγωνικών μέτρων, νέα costrucion, διοργανώνονται και προστατεύεται !! 12 χιλιόμετρα από το κέντ...
νέο ευρωπαϊκό στυλ σπίτι Σπίτι νέα παρτίδα των 800 m2 και 230 m2 εμβαδού κτιρίου n ° 5 δωματίου,s s° 1 καθιστικό,s s° 1 κουζίνα,s s° 3 μπάνια, αριθ ...
Cod. 31886

Πώληση Μονοκατοικία, Παναμάς, Panama, Panama City, Altos de Cerro Azul El Vigia

96,993.21EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

200 m²
Μεγάλη ευκαιρία Πωλείται αγροτεμάχιο 2.050m2 με ένα καλό σπίτι που περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Βρίσκεται στο Altos de Cerro Azul, El V...
Cod. 31669

Πώληση Ξενοδοχείο, Παναμάς, Bocas del Toro, Isla Colon, Big Creek

529,053.88EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

3000 m²
Construcciópn υπέροχο νέο σπίτι ολοκληρώθηκε το 2017. Σπίτι χτισμένο με υλικά ποιότητας των 260 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο 3.000 τετραγωνικών μέ...
Cod. 31369

Πώληση Τριάρι, Παναμάς, Cocle, Penonome, PENONOME Street 3

Reserved negotiation
Πώληση
Τριάρι

374.780 m²
Σπίτι δίπλα στις παραλίες και αποκλειστικός ΤΟΜΕΑΣ Penonome Κατοικία Paseo Del Rio. Χαμπλιά σπίτι με γαλλικά παράθυρα, πόρτες πολυτελείας Ασφάλεια κα...
Cod. 31241

Πώληση Μονοκατοικία, Παναμάς, Chiriqu, Boquete, Lucero Homes Boquete, Panama

612,820.74EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

364 m²
Πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή. Περιτριγυρισμένο από τα όμορφα βουνά Jaramillo στην επαρχία της Chiriqui Παναμά, και βρίσκεται κοντά στην πόλη τ...
Cod. 30730

Πώληση Γκαρσονιέρα, Παναμάς, Panama, Panama City, Bella Vista

136,672.25EUR
Πώληση
Γκαρσονιέρα

45 m²
**** Για 10 ή περισσότερες ιδιότητες παρόμοιες με αυτή την ιστοσελίδα πρόσβαση στα Παγκόσμια Properties **** *** Χωρίς Μεσάζοντες **** Colores d...
1 / 7
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB