Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Παναμάς

Ακίνητα προς πώληση στον Παναμά

Ο Παναμάς είναι μια χώρα στον ισθμό που συνδέει την Κεντρική και τη Νότια Αμερική. Είναι κομμένο σε δύο από το διάσημο κανάλι του Παναμά, μια τεχνητή εταιρεία μηχανικής που δημιούργησε ένα κρίσιμο πλωτό πέρασμα μεταξύ του Ατλαντικού και του Ειρηνικού. Η πρωτεύουσα της πόλης του Παναμά περιλαμβάνει ουρανοξύστες, καζίνο και σύγχρονα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τα οποία αντιτίθενται στην αποικιακή αρχιτεκτονική της περιοχής Casco Viejo ή στο τροπικό δάσος του φυσικού μητροπολιτικού πάρκου.

Συνορεύει στα ανατολικά με την Κολομβία και στα δυτικά και βορειοδυτικά με την Κόστα Ρίκα.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά θα πρέπει να διαβάσετε τις πληροφορίες μας σχετικά με την αγορά ακινήτων του Παναμά.

Μια μεγάλη προσφορά κατοικιών και ακινήτων προς πώληση στον Παναμά έχει ωθήσει τις τιμές κάτω, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Paitilla, η Avenida Balboa και η Costa del Este.

Η κύρια αιτία της πτώσης των τιμών οφείλεται στην υπέρβαση της προσφοράς ακινήτων προς πώληση στον Παναμά.

Τα τελευταία χρόνια ο τομέας των ακινήτων αντιμετώπισε δυσκολίες, γεγονός που επηρέασε σημαντικά τη δραστηριότητα, η οποία συμβάλλει πάνω από 18% στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) και προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Τα "έγγραφα του Παναμά", οι μαύροι κατάλογοι, ο κατάλογος Clinton, η νομική ανασφάλεια, η αύξηση των τραπεζικών συμφερόντων και η υπερβολική γραφειοκρατία είναι μεταξύ των παραγόντων που οι ειδικοί πιστεύουν ότι επηρεάζουν αρνητικά τον τομέα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που καθιστούν τον πραγματικό παράδεισο για τους εκπατρισμένους, από τα ειδικά οφέλη για συνταξιούχους αλλοδαπούς που διευκολύνει η κυβέρνηση και το κλίμα, το κόστος και την ποιότητα ζωής, τις υπηρεσίες, τις υποδομές και τις συνθήκες γενικότερα.

Ωστόσο, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, οι συνθήκες διαβίωσης και, προπάντων, για λόγους ασφαλείας, διαφέρουν από τόπο σε τόπο, γι 'αυτό θα αναφέρουμε εδώ τις καλύτερες περιοχές διαβίωσης στον Παναμά και ότι μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση . όταν αποφασίζει να μετακινήσει και να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την ιδέα της ζωής στον Παναμά πιο ελκυστική είναι το χαμηλό κόστος ζωής και το εξαιρετικό κλίμα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα ευρύ φάσμα επιλογών, τα ακόλουθα είναι τα ασφαλέστερα μέρη για να ζήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά.

Boquete: βρίσκεται στην επαρχία Chiriqui στις ορεινές περιοχές του Παναμά, με πληθυσμό περίπου 20.000 κατοίκους, μιλώντας γενικά αγγλικά, βρίσκεται σε ύψος περίπου 1000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για τα καταπληκτικά τοπία, τα εντυπωσιακά βουνά, τα καταπράσινα δάση και το δροσερό κλίμα.

Εκτός από το γεγονός ότι το κόστος ζωής είναι εξαιρετικά φθηνό, το Boquete είναι μία από τις ασφαλέστερες και καθαρότερες επαρχίες του Παναμά.

Η πόλη του Παναμά: ένας κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής με αρκετά μέτριο κόστος, η πρωτεύουσα του Παναμά, είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές και οικονομικό μέρος για να ζήσεις. Έχει εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, γραφεία, καταστήματα, συγκυριαρχίες και ξενοδοχεία. Η υποδομή της είναι μία από τις πιο προηγμένες στη Λατινική Αμερική και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε καλή τιμή.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναμάς έχει γίνει σημαντικό σημείο καλλιτεχνικής διάδοσης, με μουσεία και ιδιωτικές γκαλερί με εκθέσεις τοπικών και ξένων καλλιτεχνών. Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κάθε είδους.

Εκτός από την ύπαρξη μιας αρκετά ασφαλούς πόλης, το κόστος ζωής στον Παναμά, ακόμη και λίγο υψηλότερο, παραμένει μέτριο.

Santa Fe: βρίσκεται στην επαρχία Veraguas, η Santa Fe είναι μια παραδοσιακή παναμαϊκή πόλη, ένα ψηλό μέρος που περιβάλλεται από λόφους, διάσημο για τους κήπους με ορχιδέες και εξωτικά λουλούδια. Προσφέρει ένα εξαιρετικό φρέσκο ​​κλίμα.

Χάρη στη θέση του και τις κλιματολογικές συνθήκες, ο χώρος είναι κατάλληλος για πεζοπορία, παρακολούθηση πουλιών, κατασκήνωση και ιππασία. Είναι προφανές ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για όλους, καθώς η απομακρυσμένη του θέση καθιστά δύσκολη την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες.

Las Tablas: είναι μια αποικιακή πόλη που βρίσκεται στην ακτή του Ειρηνικού και προσφέρει έναν ασφαλή και ευχάριστο τρόπο ζωής σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή. Είναι περίπου 4 ώρες από την πόλη του Παναμά, έχει καλή οδική υποδομή και επιτρέπει εύκολη διαδρομή μεταξύ πόλεων. Ο τρόπος ζωής στους πίνακες είναι μέτριος αλλά αρκετά άνετος και ασφαλής.

Coronado: είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ασφαλή μέρη για να επισκεφθείτε, να ζήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στον Παναμά, αφού οι περισσότερες παραλίες έχουν αγοραστεί από την κοινότητα των expat, αυτή είναι η πιο ανεπτυγμένη παραλία του Παναμά. Οι παραλίες του είναι διάσημες ως μείγμα μαύρης ηφαιστειακής άμμου με τη φωτεινή λευκή άμμο της παραλίας.
Φυσικά, αυτή η χώρα έχει μια μεγάλη ποικιλία απίστευτων θέσεων για να ζήσει και να ψάξει για ακίνητο προς πώληση στον Παναμά, από τα βουνά, από τις πόλεις έως τις θέσεις στην παραλία, θα ήταν δύσκολο να μετρήσει κανείς όλα τα εξαιρετικά μέρη που αυτό χώρα προσφέρει να ζήσει, αλλά μερικά από τα ασφαλέστερα είναι αυτά, αξίζει να σκεφτείτε ότι θα ζήσετε στον Παναμά.

  •  
    Μετακομίζοντας στον Παναμά. Εκπατρίστε και ζήστε στον Παναμά.

      Το καλοκαίρι είναι σχεδόν πάνω μας, και όλοι σκέφτονται ήδη το ίδιο πράγμα: πού θα πάω διακοπές; Λοιπόν, ξέρετε ότι εμείς στο Realigro κάνουμε μια μικρή σκέψη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη. Γιατί να σκεφτείτε έναν απλό ελεύθερο χρόνο όταν θα μπορούσατε να στοχεύσετε υψηλότερα; Και αν μπορείτε να επ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 41279

Πώληση Νησί , Παναμάς, Panama, Isla del Rey, Isla del Rey, Panama

10,774,004.48EUR
Πώληση
Νησί

15000000 m²
Ιδιοκτησία προς πώληση: + Ιδιοκτησία με τίτλο, συνολικής έκτασης 1.500 εκταρίων (3706,6 στρέμματα), το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα ιδιωτικό νησί ...
Cod. 40611

Πώληση Δυάρι, Παναμάς, Panama, Panama City, Punta Pacifica

474,056.20EUR
Πώληση
Δυάρι

153 m²
Ένα από τα πιο διάσημα κτίρια της περιοχής, το JW Marriott Tower Panama City (παλαιότερα γνωστό ως Trump Ocean Club) πλαισιώνει τον ορίζοντα του Παναμ...
Cod. 40465

Πώληση Τριάρι, Παναμάς, Panama, Panama City, panama

2,154,800.90EUR
Πώληση
Τριάρι

545 m²
Αναφορά # 20-10681 Διαμέρισμα ορόφου στο εκπληκτικό νησί Ocean Reef. Αποκλειστικότητα και απαράμιλλη λαμπρότητα. 590 μέτρα, σαλόνι, μεγάλη βεράντα,...
Cod. 40460

Πώληση Τριάρι, Παναμάς, Panama, Panama City, panama

551,629.03EUR
Πώληση
Τριάρι

415 m²
Αναφορά # 20-2175 Πωλείται αποκλειστικό αναδιαμορφωμένο διαμέρισμα στην Paitilla, επιπλωμένο, σε έναν θάλαμο με εντυπωσιακή άμεση θέα στον ωκεανό, μό...
Cod. 40015

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Παναμάς, Panama, San Francisco, calle 77 san francisco apto 3b

285,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

185 m²
Γεια σας. Πουλάω ένα διαμέρισμα στη χώρα του Παναμά, στην Κεντρική Αμερική, 185 m², 4 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, επιπλωμένα, 3 θέσεις στάθμευσης, όμορφα....
Cod. 39909

Πώληση Μονοκατοικία, Παναμάς, Bocas del Toro, Bastimentos, Old Bank

162,902.95EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

111 m²
Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι βρίσκεται ακριβώς πάνω στην προκυμαία σε ένα νησί που ονομάζεται Bastimentos στο Bocas del Toro Panama. Με 2 υπνο...
Cod. 39606

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Παναμάς, Cocle, Coronado / Provinz Panama Oeste, Las Lajas, Coronado

267,195.31EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

204 m²
Διαμέρισμα 4 υπνοδωματίων, πλήρως ανακαινισμένο το 2019, Coronado, Παναμάς Λίγα βήματα μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό. 204 m2 3 υπνοδωμάτια με...
Πωλείται όμορφη έκταση 12 στρεμμάτων στον Παναμά της επαρχίας Veraguas. 30 λεπτά από τη θάλασσα, 15 λεπτά από το Σαντιάγκο (2η μεγαλύτερη πόλη της χώρ...
Cod. 39380

Πώληση Ξενοδοχείο, Παναμάς, Chiriqu, Las Lajas, Las Lajas Adentro

688,674.37EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

9706 m²
Τοποθεσία: Η περιοχή βρίσκεται στο Las Lajas, Chiriqui, ανάμεσα στην εθνική οδό Panamerican και την παραλία του Las Lajas. (Las Lajas βρίσκεται μεταξ...
Cod. 39376

Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Παναμάς, Cocle, El Valle de Antón, El Valle West

224,099.29EUR
Πώληση
Συγκρότημα μονοκατοικιών

923 m²
Έσοδα εισοδήματος: Κατοικία με ξενώνα στο El Valle de Antón, Παναμά, με σταθερό εισόδημα μέσω ενοικίασης δωματίων. Τοποθεσία: Το ακίνητο βρίσκεται...
1 / 9
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB