Πώληση Οικόπεδο, Torio, Veraguas, Παναμάς, nicht verfügbar

Πώληση - Cod. 19617

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 4000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Αν ψάχνετε για την παραλία ή τις ιδιότητες θέα στον ωκεανό σε Παναμά, Punta Duarte Gardens έχει την πιο καταπληκτική θέα στην περιοχή, μαζί με ιδιωτικό, ασφαλές, καθαρό και απομονωμένες παραλίες. Punta Duarte Gardens βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή του Παναμά, στη δυτική ακτή της χερσονήσου Azuero σε Veraguas, Παναμάς, περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο νότια του Σαντιάγο, μόλις παρελθόν Torio. Το 450 στρεμμάτων (περίπου 170 στρέμματα), με τίτλο ωκεανό καταφύγιο άποψη της εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιλαμβάνει απαλή λόφους, πλούσια σκηνικά βουνό και πολλά εκπληκτική θέα στον ωκεανό στη χερσόνησο του Azuero, στο σημείο της Punta Duarte. Τα μεγέθη παρτίδας είναι ένα ελάχιστο 1 στρέμμα και οι τιμές εξαρτώνται από το μέγεθος και την τοποθεσία. Όλες οι παρτίδες έρχονται με νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, ψηφιακών μετρητών και πρόσβαση στην παραλία.
 Διαδικτύου και των κινητών υπηρεσιών μπορεί να βρεθεί επί του ακινήτου.
Είμαστε μια πράσινη ανάπτυξη και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ισορροπία μεταξύ της κατασκευής και της φύσης. Αν σας αρέσει η φύση και η προστασία της ιδιωτικής ζωής έχετε δίκιο μαζί μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Free real estate ads
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB