Πώληση Βίλα, Pedasi, Los Santos, Παναμάς, Los Destiladeros, Pedasi

Πώληση - Cod. 26404

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 3408 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Βρίσκεται στην Pedasi's πιο αριστοκρατική γειτονιά του Λος Destiladeros, αυτό το γοητευτικό και ιδιωτική βίλα προσφέρει υπέροχη θέα στα γύρω λόφους και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον διάσημο Γάλλο αρχιτέκτονα Gilles Saint-Gilles, αυτό το σπίτι προσφέρεται μερικώς επιπλωμένη και διαθέτει high-end συσκευές.

Η βίλα διαθέτει μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα που τυλίγεται γύρω από όλο το σπίτι, μία υπέροχη αποικιακή κεραμοσκεπή και θολωτές οροφές με ξύλινα δοκάρια στο εσωτερικό. Το εσωτερικό ενσωματώνει ένα μεγάλο καθιστικό που οδηγεί στην πισίνα με όμορφη ξύλινη γαλλικές πόρτες, ξεχωριστή τραπεζαρία, ανοιχτή κουζίνα με ένα κεντρικό νησί. Το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με en suite μπάνια και ντουλάπες, ένα δωμάτιο πλυντηρίου, αποθήκη και κλειστό γκαράζ για 2 αυτοκίνητα. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή υπόστεγο με μια δεξαμενή νερού αποθεματικό, δεξαμενές αερίου και αντλία πίεσης.

Οι λόγοι επεκτατική διαθέτουν όμορφη ώριμα δέντρα και εξωραϊσμού. Μόλις μέσα από τις πύλες που βρίσκονται στη δική σας τροπική όαση. Απολαύστε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ έχουν σε εξωτερικούς χώρους πρωινό ή διαβάζοντας ένα βιβλίο στην αιώρα σας. Το κιόσκι δίπλα στη μεγάλη πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για την ψυχαγωγία και την πανοραμική θέα στον ωκεανό και τις πλαγιές.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι αφορολόγητα μέχρι το 2028 και ανήκει σε μία εταιρεία και μόνο-περιουσιακό στοιχείο για την εύκολη μεταφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των κατόψεων και ένα video του ακινήτου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB