Πώληση Μονοκατοικία, Bastimentos, Bocas del Toro, Παναμάς, Old Bank

Πώληση - Cod. 39909

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 111 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι βρίσκεται ακριβώς πάνω στην προκυμαία σε ένα νησί που ονομάζεται Bastimentos στο Bocas del Toro Panama. Με 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, είναι άνετο για έως 4 άτομα. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και η θέα είναι μεγάλη. Bocas del Toro, ο Παναμάς είναι ένας αναπτυσσόμενος χώρος για πρώην βουτιά από όλα τα μέρη του κόσμου. Είναι ένα μοναδικό μέρος με 9 νησιά από όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα ακίνητο. Μπορείτε να πετάξετε στο κύριο νησί και έπειτα φτάνετε παντού με βάρκα. Αισθάνεστε ότι ζείτε σε μια μεγάλη λίμνη, αλλά είναι ο Ωκεανός της Καραϊβικής.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ, από την παραλία με τα θαλάσσια σπορ μέχρι τις εθελοντικές ευκαιρίες. Εάν πρέπει να εργαστείτε, υπάρχουν ευκαιρίες για να ανοίξετε επιχειρήσεις. Ο Παναμάς είναι φιλικός προς την Ex-pats και καθιστά εύκολο να γίνει κάτοικος και να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποσυρθείς. Είναι ζεστό όλο το χρόνο και δεν έχουμε τυφώνες. Ελάτε να επισκεφθείτε για να δείτε αν Bocas del Toro, Παναμά είναι στη διάθεσή σας και να αγοράσετε πριν από τις τιμές ανεβαίνουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB