Πώληση Ξενοδοχείο, Las Lajas, Chiriqu, Παναμάς, Nueva Florida, las Lajas Adentro

Πώληση - Cod. 30027

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: terra

χαμένες ευκαιρίες στο Λας Lajas!
Ζητώντας από τις δραστηριότητες που άρχισαν Resort and Restaurant χτίστηκε και άνοιξε το 2012. Βρίσκεται σε μια μεγάλη βάση πελατών και πολύ καλές κριτικές στο tripadvisor, Booking.com. και το Lonely Planet.
Η δομή (3 Bungalows, πισίνα, εστιατόριο της περιοχής με καταλύματα, ιδιωτική κατοικία και αποθήκευση) έχει μια προνομιακή θέση, τόσο από εμπορική άποψη κατοικιών. Περιβάλλεται στις τρεις πλευρές από χωράφια (ειρήνη και την εγγύηση ηρεμίας) είναι 20 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της Las Lajas, 1,5 χλμ από την Panamericana και 10 λεπτά. από την παραλία (ένα από τα καλύτερα και ασφαλέστερα απ 'όλα στην ακτή του Ειρηνικού). Η ολοκλήρωση της Panamericana (κύρια αρτηρία του Παναμά με 4 λωρίδες) το renderàpiù πρόσβαση David (η δεύτερη μεγάλη cittàpiù η χώρα μόλις 40 λεπτά.) Σε Μποκέτε (α 1hora και 15 λεπτά.) Και στην υπόλοιπη χώρα.
Το θέρετρο βρίσκεται μέσα σε έναν καταπράσινο τροπικό κήπο των 3000 τετραγωνικών μέτρων κοσμείται με φυτά, λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα (μπανάνα, παπάγια, ανανά, αβοκάντο και εσπεριδοειδών). Πολλές δημόσιους χώρους, οριοθετείται από λιθόστρωτα μονοπάτια, εξοπλισμένη με φωτισμό λυκόφως και διαδεδομένη σημεία άρδευσης.
Η πισίνα (6μ χ 4μ, σπόροι θάβονται με μονάδα διήθησης άμμο και τη νύχτα τα φώτα) περιβάλλεται από χώρους lounge με στέγαστρα, τραπέζια, ξύλινα παγκάκια και ένα ρουστίκ Rancho να χρησιμοποιήσετε μασάζ.
Ο χώρος στάθμευσης είναι ιδιωτικό, περιφραγμένο με τη διαθεσιμότητα για 10 αυτοκίνητα.
Το Bungalow 3 (2 26τμ, ένα ενεργοποιημένο για άτομα με ειδικές ανάγκες και 1 32,5mq) έρχονται με μια ιδιωτική βεράντα, πλήρως επιπλωμένο με ανεμιστήρα οροφής, κλιματισμό και ζεστό νερό.
Το εστιατόριο αποτελείται από 60τμ ενιαίο χώρο καθιστικού (Rancho) με μπαρ, ρεσεψιόν και το πρωινό, που είναι εξοπλισμένα με 7 τραπέζια (χωρητικότητας 40 ατόμων) και 2 λουτρά όλες τις συμβατές για άτομα με ειδικές ανάγκες. Δυνατότητα βράδυ προβολές με συστήματα προβολής και ήχου. Επίσης, έρχεται με ένα 30τμ εξοχικό σπίτι με ιδιωτικό μπάνιο που χρησιμοποιείται για να στεγάσει το προσωπικό ή χρησιμοποιήστε το κοιτώνα.
Η κουζίνα, των 30 τετραγωνικών μέτρων, είναι πλήρως επιπλωμένο με ανοξείδωτο χάλυβα ιταλικό επαγγελματικό εξοπλισμό (απογραφή) και εξωτερικά εφοδιασμένη με μια περιοχή επισκευαστεί και εξοπλισμένο μπάρμπεκιου.
Το σπίτι για οικιστικούς σκοπούς της 90,5mq με βεράντα και στις δύο πλευρές και περιφραγμένο κήπο, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια 16τμ υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, σαλόνι με κουζίνα, ζεστό νερό, ηλεκτρικό σύστημα 110 / 220V και είναι πλήρως επιπλωμένο.
Η κατάθεση 27,5mq, με καλυμμένο χώρο, είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα κατεργασίας ξύλου, υδραυλικά, συγκόλληση, ηλεκτρικά και κηπουρική. AC 110 / 220V και τριφασική.
Η δομή είναι Provista δική καλά (30m βάθος) με Poma βύθιση και αυτόκλειστο. Είναι, επίσης, συνδέεται με το δημοτικό νερό και έχει 6000litri όλα κινούνται ρεζερβουάρ.
Ολόκληρη η περιοχή είναι εξοπλισμένο με υψηλής ταχύτητας Wi-Fi. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές είναι συνδεδεμένο με προστατευτικά για τυχόν εξάρσεις ηλεκτρικής ενέργειας.
Δίνει τα κλειδιά σας στο χέρι με τις δραστηριότητες δημόσιας επιχείρησης, άδειες και όλα τίποτα Ostanecessari:
· Η επιχείρηση έχει νόμιμα εγγραφεί στο ATP και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

· Επιχειρήσεις άδεια και η κατανάλωση αλκοόλ έχει εγκριθεί από IBD

· Μοναδικά εταιρικού φόρου που καταβάλλεται

· Recorder απαλλαγή Φόρου

· Φορολογικής δήλωσης και λογιστικών βιβλίων με σκοπό

· Οικόπεδα με τίτλο ιδιοκτησίας

· Δήλωση τις βελτιώσεις που επήλθαν με την απαλλαγή από τους φόρους για 10 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για άλλα 10

· Σχέδια ρυθμιστικές αρχές έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες με δυνατότητα παράτασης (α Bungalow και ένα σπίτι)

· Η ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και φυσικού αερίου να συμμορφώνονται με τους κανόνες που ισχύουν στον Παναμά

· Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που καταρτίζονται και εγκρίνονται από ANAM με το ψήφισμα του νόμου

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB